Alles begint bij Alpha!

Alpha Groep, Industry Service Partner sinds 1980
Al 40 jaar is Alpha Groep succesvol actief als ‘industry service partner’ in meerdere branches. De zes branches waarin Alpha Groep vandaag de dag opereert verschillen weliswaar van elkaar, maar de benadering van de zelfstandig opererende bedrijven van Alpha Groep leidt telkens tot een zeer succesvolle en langdurige samenwerking.

Is onze aanpak bijzonder?
Wij vinden van niet, elk servicegericht bedrijf zou het zo kunnen aanpakken. Onze aanpak vatten wij in onderstaande zeven zekerheden samen:

  • We luisteren altijd aandachtig naar wat gezegd wordt.
  • We maken passende voorstellen (oplossingsgericht en zo nodig zorgen wij voor maatwerk).
  • We zijn persoonlijk (vriendelijk, toegankelijk, met open vizier).
  • We verstaan ons vakgebied door en door. En we weten waarover we het hebben en blijven innoveren.
  • We spreken de taal van onze opdrachtgever.
  • We zijn kostenbewust (we passen op het budget van de klant zoals we op ons eigen geld passen).
  • Afspraak is afspraak.

Het geheim van de smid zit, zo denken wij, in het feit dat deze aanpak in onze genen verweven zit. In de loop van onze historie van het ondernemerschap heeft het ons zo gemaakt en natuurlijk voelen de opdrachtgevers dat. Het is niet gemaakt, het is echt! Kansen zien en aanpakken, juist voor de opdrachtgever, daar gaat het om. Met de juiste inzet en oprechte aandacht, werken wij altijd naar een vertrouwensband toe.

Het maakt Alpha Groep tot een betrouwbaar en solvabel bedrijf waar opdrachtgevers graag zaken mee doen. Juist waar het gaat om het borgen van continuïteit bij bijdrages die we leveren aan bedrijfskritische processen bij klanten.

Onze kernwaarden:
Ondernemend, kundig en kwalitatief maatwerk leveren, een betrouwbare partner zijn voor onze klanten.

Onze aanpak, de zeven zekerheden en onze kernwaarden zitten in al onze zes activiteiten. Dat maakt ons succesvol in iedere branche. Dat komt niet in de laatste plaats door onze mensen. Met zo’n honderdvijftig mensen in Alpha Groep en gelieerde ondernemingen werken wij dag in dag uit met hart en ziel voor onze opdrachtgevers.

Alpha Groep neemt deel in AENC (ICT Solutions) en Schreuder & Co (Technische product innovaties).

Alles begint bij Alpha

Alpha Groep
Pascalstraat 12
3261 LS Oud-Beijerland

Heeft u vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op via:
0186 - 61 80 77 of stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..