Fashion Logistics

Op weg naar een halve eeuw ervaring mogen wij ons de betrouwbare logistieke partner van gerenommeerde Nederlandse mode merken noemen. Als third party logistics (3PL) partner bieden wij state of the art warehousing aan. Onze supply chain management aanpak legt de focus op het voortdurend verbeteren van de bedrijfskritische logistieke processen van onze fashion klanten. Inname, opslag, voorraadbeheer, cross-docking en replenishment zijn dan de verantwoordelijkheden van Alpha Fashion Logistics. IT en blijvend innoveren is hierbij cruciaal. Alles is gericht op de kortst mogelijke time to market en vrijwel 100% betrouwbaarheid op stuksniveau.
Alpha Fashion Logistics

Als fulfilmentpartij neemt Alpha Fashion Logistics de logistieke processen uit handen van webwinkels. Wij zijn partner in warehousing en voorraadbeheer. Van webshoporder tot uitlevering B2B en B2C. Als fashion service provider heeft Alpha Fashion Logistics alle disciplines in huis om de webshophouder te ontzorgen.

Vanuit onze stomerij historie zijn we meegegroeid en toonaangevend geworden bij de ontwikkelingen op het gebied van fashion reconditioning en andere VAS (Value Added Services).

Wij weten dat het voor nieuwe opdrachtgevers een grote stap kan zijn hun collectie elders onder te brengen. Daarom tonen wij graag hoe wij ermee daarmee omgaan. Maak een afspraak voor een bezoek aan één van onze warehouses.

Alpha Fashion Logistics
Alpha Fashion beschikt over een Douane Entrepot

Neem direct
contact op

Sander

de Geus

Operationeel

 

0186 613522

Als fulfilmentpartij neemt Alpha de logistieke processen uit handen van webwinkels. Wij zijn partner in warehousing en voorraadbeheer .Van webshoporder tot uitlevering B2B en B2C. Als fashion service provider heeft Alpha alle disciplines in huis om de webshophouder te ontzorgen.

Vanuit onze stomerij historie zijn we meegegroeid en toonaangevend geworden bij de ontwikkelingen op het gebied van fashion reconditioning en andere VAS (Value Added Services) (Link naar Alpha Fashion Support).

Meer informatie op www.alphafashionlogistics.nl

Neem direct
contact op

Sander de Geus

Sales & Operations

 

0186 613522

Alles begint bij Alpha

Alpha Groep
Pascalstraat 12
3261 LS Oud-Beijerland

Heeft u vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op via:
0186 - 61 80 77 of stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..